Posted on në kategorine Lajme

Rrezet e pajisjeve elektronike shkurtojnë jetën

Mbase pajisjet elektronike lehtësojnë jetën e njeriut, por sipas studime te kryera puna e gjatë para kompjuterit dhe pajisjeve tjera elektronike, ekranet e të cilave emetojnë dritë të kaltër, mund të shkaktojnë dëmtime afatgjate të shikimit dhe pagjumësi. Vazhdo të lexosh

Shko lartë