Kulturë

“Super Shkupi” edhe sot në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Përveç në sheshin “Skënderbe”, këtë fundjavë yje muzikore do të performojnë dhe në hapësirën para kishës “Sveti Spas”, ku të shtunën argëtimi do të fillojë prej orës 21, ndërsa do të performojnë Ofkestra, Fanki Guru, Enerxhi bend dhe Fic. Projekti “Super Shkupi” realizohet me nismë të pronarëve dhe menaxherëve të objekteve hotilerike prej disa vendeve… Vazhdo të lexosh

Kosovë

Reagojnë ndërkombëtarët për kryetarët e Supremes dhe Apelit, KGJK-ja thotë se u bazua në Kushtetuesen

Zgjedhja e kryetarit të Gjykatës së Apelit dhe atij të Gjykatës Supreme nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) është cilësuar si jotansparent nga përfaqësuesit ndërkombëtarë në Kosovë, Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të Mbretërisë së Bashkuar, Zyrës së Bashkimit Evropian, si dhe EULEX-it, shkruan sot “Koha Ditore”. Vazhdo të lexosh

Kosovë

Analiza për institucionet e pavarura në Kosovë

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, prezanton sot analizën e politikave e titulluar “Sa llogaridhënëse janë institucionet e pavarura në Kosovë” Sipas këtij Grupi kjo analizë vjen në kohën kur Kosova ballafaqohet me probleme të mëdha të llogaridhënies dhe transparencës së institucioneve të pavarura. Analiza bazohet në njëzet indikatorë të cilët analizojnë dhe masin në… Vazhdo të lexosh

Kosovë/Shqipëri

Sot takohen kryeministrat e Ballkanit Perëndimor

Pritet të diskutojnë për Planin Shumëvjeçar të Veprimit për Zonën Ekonomike Rajonale Në Durrës të Shqipërisë sot do të mbahet takim jo formal i kryeministrave të Ballkanit Perëndimor. Në këtë takim përveç nikoqirit Edi Rama, do të marrin pjesë kryeministri në detyrë i Kosovës Isa Mustafa, kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev, ai i Malit të… Vazhdo të lexosh

Shko në krye