Category archive

Shëndetsi

(FOTO) Mjekët rekomandojnë kujdes dhe mbrojtje nga vala e të nxehtit

Maqedoni/Shëndetsi nga

Nga ora 10 deri në orën 17 kur është periudha më e ngrohtë e ditës të evitohen aktivitet e rënda fizike, duke përfshirë edhe sportin dhe aktivitetet rekreative, të konsumohet sasi e madhe e lëngjeve, të konsumohet sasi më e vogël e ushqimit e cila nuk përmban shumë yndyrë dhe sheqer dhe të qëndrohet në hapësira të mbyllura të klimatizuara në temperaturë prej 23 deri në 25 gradë. Vazhdo të lexosh

Shko në krye