Category archive

Shqipëri

Shqipëri

Amnesty International: Shqipëria probleme me të drejtat

Mos ndëshkimi për vrasjet dhe zhdukjet e të shkuarës vazhdon në Shqipëri. Masat për mbrojtjen e grave nga dhuna në familje, janë implementuar me mangësi.Gratë dhe fëmijët trafikohen për prostitucion dhe punë të detyruar. Rruga e Shqipërisë për anëtarësim në BE është vështirësuar nga progresi i ngadaltë në luftën ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar.… Vazhdo te lexosh

Shko ne krye