Category archive

Maqedoni

Maqedoni

Miloshoski: Pse qeveria e fsheh anketën e realizuar në korrik?

Deputeti i VMRO-së Antonio Miloshoski përmes disa pyetjeve publike tregon se pse qeveria ka fshehur anketën e realizuar në këtë muaj. Në pyetjen nëse do të dilni në referendum në nivel të shtetit vetëm 31% e qytetarëve janë përgjigjur se do të votojnë e që është 562.000 nga gjithsejtë 1.814.600 votues të regjistruar. Shumica është… Vazhdo të lexosh

Maqedoni

Vetëm një e treta e popullsisë mund të jetojë si duhet

Të darkosh jashtë me familjen, të frekuentosh teatrin apo kinemanë, të bësh trajtime kozmetike, apo udhëtime e pushime vjetore është një “luks” që i vetëm 17 për qind e popullsisë ia mundëson vetes dhe familjes një herë në muaj apo në vit. Nga ana tjetër, treçereku i popullsisë nuk arrin që të plotësojë të gjitha… Vazhdo të lexosh

Maqedoni

Konfirmohen shkaqet për vdekjen e lehonës nga Gjevgjelia

Ministria e Shëndetësisë sot informoi se duhet të pritet rezultati nga obduksioni dhe të mos spekulohet se vdekja e lehonës nga Gjevgjelia, Elizabeta Saviq-Dineva (31) është e lidhur me lindjen e saj dhe se bëhet fjalë për gabim mjekësor. Ajo pesë ditë pas lindjes në Spitalin e përgjithshëm në Gjevgjeli, më 29 qershor, për shkak… Vazhdo të lexosh

Maqedoni

Kumanovë, u promovua fushata “Çdo fëmije i nevojitet familje”

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, UNICEF-i dhe Qendra për punë sociale Kumanovë, SOS Fshati i fëmijëve e promovuan fushatën “Çdo fëmije i nevojitet familje” e cila ka për qëllim t’i nxisë qytetarët të marrin fëmijë të cilëve u mungon kujdesi prindëror dhe t’u ofrojnë kujdes prindëror dhe fëmijëri të lumtur. Fushata e promovon familjen… Vazhdo të lexosh

Shko në krye