Category archive

Kulturë

Kulturë/Maqedoni

ALLAGJOZOVSKI: Agjenda reformuese vazhdon, jam apo s’jam unë

Pa dallim se kush do të jetë ministër i ardhshëm, do të jetë politikë e vazhdueshme, ekziston agjendë reformuese ne Qeveri, e cila është miratuar në mënyrë koncezuale, strategjia nacionale është sjellë me ekipin e përgjithshëm kulturor, sektorin e pavarur, sektorin institucional, kështu që ne nuk do të lejojmë që periudha e ardhshme të bëj… Vazhdo te lexosh

Kulturë/Maqedoni

Gjashtë produksione shqiptare fituese

Gjashtë projekte filmike shqiptare janë mbështetur nga Agjencia e Filmit në afatin e parë të konkursit për financimin e produksioneve filmike në kategoritë e filmit artistik, dokumentar dhe të animuar. Projekti më i shtrenjtë prej tyre është filmi dokumentar debutues me metrazh të gjatë, “I fshehuri”, me regji nga Arsim Fazlija (produksioni Sejvi nga Tetova… Vazhdo te lexosh

Shko ne krye