Category archive

Perpetuum

toyota supra 2019 bmw z4 hard top hybrid (17)
Perpetuum

Toyota Supra e re do të dalë në 2019

Supra dhe BMW-ja do të përdorin të njëjtën arkitekturë bazë, e cila mbështetet në fibër karboni për të mbajtur peshën në kontroll, por ato do të duken krejtësisht të ndryshme. Për starters, Supra do të ofrohet vetëm si një coupe ndërsa roadster nuk do të pjell një model hardtop. Metal fletë-specifike fletë do të sigurojë… Vazhdo të lexosh

ariel atom 4 vtec engine
Perpetuum

Ariel Atom 4 i ri merr një motor Honda TypeR 320-hp

Arieli Atom 4 (gjenerata e katërt) është këtu dhe është në thelb i përsosur për në hipodrom i lehtë, dhe është rrugë ligjor, i cili do të vendosë shiun në flokët tuaj. Oh, e kemi përmendur që tani merr një Honda Civic Type R motor? Harro 500-hp V8 limited-edition nga pak vite mbrapa – 4… Vazhdo të lexosh

Perpetuum

Cilat rreziqe kërcënojnë motoçiklistët fillestar?

Aftësia për të vëzhguar mjedisin nuk është në natyrën e një motori, është një aftësi që fiton. Gjatë ngasjes, ndërsa shohim hapësirën, i vlerësojmë këto zhvillime dhe automatikisht marrim vendime të caktuara. Çdo motoçiklist, gjatë ngasjes, duhet të vëzhgojë vazhdimisht zonën në drejtim të lëvizjes, pastaj në të majtë dhe në të djathtë të karrexhatës,… Vazhdo të lexosh

1 2 3 67
Shko në krye